Kommersen Loppmarknad Sommarstängt 28/29 Juli Samt 4/5 Augusti

Instruktioner

Läs igenom all text på denna sida noggrant så att det inte blir något fel med er bokning

Detta är Kommersens nya bokningssystem. Detta är ett hel-automatiskt bokningssystem. Det betyder att du kommer att kunna se lediga bord för valt datum som är tillgängliga för bokning. När du har klickat på BOKA nedan så kommer du till ett bokningsformulär. Där fyller du i dina uppgifter korrekt. Du väljer om du vill stå en Lördag, Söndag eller en Helg. Därefter väljer du datum samt bordskategori. Vi har tre olika bordskategorier, Ordinarie Bord, Väggbord samt L-Bord. Det ser ni även på Kartan hur de är placerade samt under Priser hittar ni vad respektive bord kostar. När ni är klara, dubbelkolla formuläret för att se att allting stämmer. Sedan klickar på ni på Boka, kontrollerar er bokning och Accepterar. Sedan får ni en bekräftelse till er mail med en pinkod som ni sparar. Den behöver ni ifall ni vill avboka bordet.

Klädstänger hyrs INTE genom hemsida eller telefon utan det hyrs på plats!

Regler

  1. Kunden själv ansvarar för att kontrollera att formuläret är korrekt ifyllt
  2. Personnumret som anges på bokningen MÅSTE vara ditt egna, det är alltså inte tillåtet att boka i någon annans namn.
  3. Ifall ni skulle ange ett felaktigt, falskt eller ett icke existerande personnummer så kommer det att loggas tillsammans med er IP-Adress och polisanmälas.
  4. Kunden själv ansvarar för att ha fått sin bokningsbekräftelse per E-Post. Kolla er skräppost. Har ni inte fått någon, så ansvarar kunden själv för att kontakta oss för korrigering inom 24 timmar.
  5. Avbokning kan senast ske Tisdagen samma veckan man tänkt stå, senast 11.00 genom vårt automatiska avbokningssystem. Har ni gjort en bokning efter denna tid så har ni ingen rätt till avbokning.
  6. Bordet lämnas i samma skick som man fick det.
  7. Allt skräp tas med. Lämna kvar skräp på bordet, runt bordet, på grannbordet eller på utsidan i hopp om att vi inte skulle märka det kommer att straffläggas med en avgift på 1400kr.
  8. Kund får ej överstiga bordets utmarkerade linjer. Detta är strikt förbjudet enligt brandmyndigheten.
  9. Kommersen Loppmarknad förbehåller rätten att ändra på placeringar utan att meddela kund.

Den mailadress ni får bokningsbekräftelse ifrån kan ni inte svara på eller maila till, den används av vårt automatiska bokningssystem. Frågor eller annat skickas endast till info@kommersenloppmarknad.se

Karta

Kolla noggrant igenom kartan innan ni bokar ert bord. Ändringar av bokade bord är ej möjliga.

OBS!! FÖRSÖK ATT PRIORITERA ATT BOKA IN ER I ”A LOKAL” FÖRST! DEN LOKALEN MÅSTE FYLLAS FÖRST FÖR ATT SLIPPA UTSPRIDNING AV FÖRSÄLJARE

Ifall ni vill ha fler än 2 bord och inte ser två lediga bord bredvid varandra på vårt bokningssystem, skicka ett mail till info@kommersenloppmarknad.se så ska vi se om vi kan hjälpa er manuellt. Vi sköter i övrigt INGA bokningar manuellt via mail, utan det gäller ENDAST om ni INTE hittar 2 eller fler bord bredvid varandra.

Klicka på kartan för att förstora den

GÅ VIDARE TILL BOKNING

Lokalens Riktiga Utseende

Använd den stora kartan för bokningsreferens